Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

ADIDAS Metalbone Hrd 3.1

339,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Adidaksen uusi Metalbone Hrd 3.1 on World Padel Tour-tähti Ale Galánin signeeraama padel-maila, jolla hän pelaa kalenterivuonna 2022 maailman suurimmissa turnauksissa!

Metalbone Hrd 3.1 on suunniteltu offensiivisen, tehokkaasti verkolla pelaavan pelaajan käteen, joka rakastaa lyödä hyökkäyslyöntejä kuten smashia sekä kierteistä viboraa. Mailassa on erittäin tarkka sweet spot ja jokaisessa lyönnissä käyttäjä huomaa mailan pinnan herkkyyden.

Mailan pinta on rakennettu innovatiivisesta hiilikuidun sekä alumiinin sekoituksesta, joka luo lyönteihin maksimaalista voimaa ja tehoa. Mailan ydin on kovaa ja kimmoisaa, nopeasti energiaa tuottavaa High Memory -kumiseosta. Mailan pintaa on myös tehostettu nyppyläisellä, Spin Blade Mold -käsittelyllä, joka tuo erityisesti kierteisiin lisätehoa.

Metalbone Hrd 3.1. :n erottaa monista padel-mailoista innovatiivisesti asennetut painotusruuvit, joita säätelemällä pystyt säätämään mailan painotuksen juuri sinulle sopivaksi. Voit siis luoda mailasta itse tasapainoisemman tai vastaavasti kärkipainoisen, oman makusi sekä pelityylisi mukaan.

  • Mailan muoto: Timanttinen vinoneliö
  • Paino: 345-360g (0g-12g säätövara ruuveilla)
  • Painopiste: Säädettävä
  • Paksuus: 38mm
  • Voima 100 / Kontrolli 100

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ADIDAS Metalbone Hrd 3.1”

0