Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

NOX AT10 GENIUS HARD by Agustin Tapia

(1 tuotearvio)

260,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

World Padel Tour ranking-listan 9.:lle Augustin Tapialle suunniteltu padelmaila, joka on muodoltaan pisaranmuotoinen. Mailan hieman karhea pinta takaa loistavan kontrollin jokaiseen lyöntiin sekä ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta mailaa on todella helppo käyttää suuren sweetspottinsa vuoksi ilman, että lyönnin tehokkuus tai palloon kohdistuva voima kärsivät. Maila sopii hyvin aina aktiivipelaajasta kilpatason ammattilaiselle.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan AT10 New Genius hakee vertaistaan: pintamateriaali on erittäin kestävää 12K-hiilikuitua, jonka lisäksi mailan HR3-ydin takaa erinomaisen energiantuoton niin hitaisiin kuin nopeisiin palloihin. Tämän lisäksi pelikättä suojaava AVS-tärinänvaimennusteknologia takaa turvallisuutta sekä käsiystävällisyyttä pitkiinkin palloralleihin. Myös mukavalta tuntuva ja helposti kiristettävä uusi rannehihna antavat miellyttävän tuntuman pelikäden ranteen ympärille.

Jokaisen Luxury-sarjan mailan mukana tulee Thermo-vuorella varustettu mailapussi. Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta.

  • Mailan muoto: Pisara
  • Paino: 360-375g
  • Painopiste: Medium
  • Paksuus: 38mm
  • Voima 95 / Kontrolli 95

Lisätiedot

Paino 0.400 kg
Mitat 48 × 28 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

Painopiste

1 arvio tuotteelle NOX AT10 GENIUS HARD by Agustin Tapia

  1. Marius Van Andringa

    Paras maila millä olen pelannut. Todella helppo käsitellä ja smasheihin saa luotua hyvin voimaa. Suosittelen!

Lisää arvio

0