↓ 10%

NOX AT10 GENIUS BY AGUSTIN TAPIA

5.00 out of 5
(1 tuotearvio)

260,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

World Padel Tour ranking-listan 9.:lle Augustin Tapialle suunniteltu padelmaila, joka on muodoltaan pisaranmuotoinen. Mailan hieman karhea pinta takaa loistavan kontrollin jokaiseen lyöntiin sekä ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta mailaa on todella helppo käyttää suuren sweetspottinsa vuoksi ilman, että lyönnin tehokkuus tai palloon kohdistuva voima kärsivät. Maila sopii hyvin aina aktiivipelaajasta kilpatason ammattilaiselle.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan AT10 New Genius hakee vertaistaan: pintamateriaali on erittäin kestävää 12K-hiilikuitua, jonka lisäksi mailan HR3-ydin takaa erinomaisen energiantuoton niin hitaisiin kuin nopeisiin palloihin. Tämän lisäksi pelikättä suojaava AVS-tärinänvaimennusteknologia takaa turvallisuutta sekä käsiystävällisyyttä pitkiinkin palloralleihin. Myös mukavalta tuntuva ja helposti kiristettävä uusi rannehihna antavat miellyttävän tuntuman pelikäden ranteen ympärille.

Jokaisen Luxury-sarjan mailan mukana tulee Thermo-vuorella varustettu mailapussi. Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta.

NOX AT10 Genius valittiin lokakuussa Vuoden mailaksi. Mailaa löytyy kahdessa eri värissä ja mailaa on mahdollista päästä kokeilemaan toimipisteessämme Padel Vantaa tiloissa Kaivokselassa osoitteessa Vetotie 3, 01610 Vantaa.

Lisätiedot

Paino0.400 kg
Mitat48 × 28 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

1 arvio tuotteelle NOX AT10 GENIUS BY AGUSTIN TAPIA

  1. 5 out of 5

    Marius Van Andringa

    Paras maila millä olen pelannut. Todella helppo käsitellä ja smasheihin saa luotua hyvin voimaa. Suosittelen!

Lisää arvio

0