↓ 20%

Bullpadel HACK 02 AIR MF 2020 Limited Edition

349,00  279,00 

Varastossa

Kuvaus

Uusi Bullpadelin HACK 02 AIR Limited Edition on vuoden viimeisen World Padel Tourin turnauksen, Master Final 2020:n, virallinen padelmaila. Maila luotiin Paquito Navarrolle, maailman ykköspelaajalle kyseiseen Menorcan saarella pelattuun turnaukseen. Mailaa on valmistettu yhteensä 1000 kappaletta ja nyt sitä on myös Padeltarvikkeella!

HACK 02 AIR MF Limited Edition on yhdistelmä maksimaalista voimaa, nopeutta, kontrollia sekä tarkkuutta ja malli kuuluukin Bullpadelin uuteen Air Series-mallistoon, johon on integroitu innovatiivista Air React Channel-teknologiaa. HACK Airin timantinmuotoisuuden sekä äärimmäisen kärkipainon lisäksi mailan suuren sweetspottinsa ansiosta käyttäjänsä saa jokaiseen lyöntiin maksimaalista voimaa ilman, että kontrollista täytyy yhtään joustaa.

HACK 02:n kestävät hiilikuitumateriaalit mailan pinnassa takaavat äärimmäisen kontrollin sekä maksimaalista voimaa, jotka tuntee jokaisessa lyönnissä. Mailan ydin on rakennettu kestävästä kaksiosaisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkoreuna on kovempaa ja sisäreuna pehmeämpää materiaalia, jotka tuottavat samanaikaisesti voimaa sekä kontrollia niin nopeisiin kuin hitaisiin palloihin. Mailan ulkokuori on valmistettu hiili-ja lasikuituseoksesta ja mailan ulkoreuna on täyttä hiilikuitua. Lisäksi mailassa on valmiina paljon kiitosta kerännyt Hesacore-grippi, joka takaa loistavan pidon. Mailassa on myös erittäin miellyttävältä tuntuva rannehihna.

Mailan mukana tulee tyylikäs Bullpadelin logolla painettu musta mailalaukku, joka suojaa mailaa kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Timantti
  • Paino: 365–380 g
  • Paksuus: 38mm

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 24 × 3.8 cm
Merkki

Taso

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bullpadel HACK 02 AIR MF 2020 Limited Edition”

0