↓ 13%

BULLPADEL HACK 21

280,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Uusi Bullpadelin HACK 21 on hybridinmuotoinen Paquito Navarron kilpamaila kaudelle 2020-21.

HACK 21 tarjoaa käyttäjälleen yhdistelmän voimaa, nopeutta, kontrollia sekä tarkkuutta. Pisaramuoto sekä äärimmäinen tasapaino takaavat jokaiseen lyöntiin maksimaalista voimaa ilman, että kontrollista täytyy joustaa yhtään.

HACK 21:n uusi Tricarbon 12K-hiilikuitumateriaali mailan pinnassa takaa voimaa sekä kontrollia, jotka tuntee jokaisessa lyönnissä. Mailan ydin on rakennettu kestävästä, kaksiosaisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkopuoli on kovempaa ja sisäpuoli pehmeämpää materiaalia, jotka tuottavat samanaikaisesti voimaa nopeisiin sekä kontrollia hitaisiin palloihin. Mailan ulkokuori on valmistettu hiili-ja lasikuituseoksesta ja mailan ulkoreuna on täyttä hiilikuitua. Lisäksi mailassa on valmiina paljon kiitosta kerännyt Hesacore-grippi, joka takaa loistavan pidon sekä Vibradrive, joka vähentää pelikäteen kohdistuvaa kuormitusta. Mailassa on myös erittäin miellyttävältä tuntuva rannehihna.

Mailan mukana tulee Bullpadelin logolla painettu thermopäällysteinen musta mailalaukku, joka suojaa mailaa kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Hybridi
  • Paino: 365–380 g
  • Paksuus: 38mm

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BULLPADEL HACK 21”

0