↓ 9%

BULLPADEL VERTEX 03 AE 21 LTD

349,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Bullpadelin VERTEX 03 AE21 Limited Edition on maailmantähti Maxi Sánchezin kilpamaila, joka suunniteltiin hänelle America vs. Europe turnaukseen heinäkuun lopulla 2021.

Vertex 03 AE21 :n timantinmuotoisuus sekä äärimmäinen kärkipaino takaavat jokaiseen lyöntiin maksimaalista voimaa ilman, että kontrollista täytyy yhtään joustaa. VERTEX-mallisto kuuluu Bullpadelin uuteen Air Series-mallistoon, jonka Air React Channel-teknologia sisältää inspiroivan määrän voimaa, nopeutta sekä kosketusherkkyyttä.

VERTEX 03 AE21 :n innovatiivinen XT-TRICARBON 12K-hiilikuitumateriaali mailan pinnassa takaa erinomaisen kestäävyden sekä maksimaalisen voiman jokaisessa lyönnissä ja mailan karhennuksella viimeistelty Topspin-pintamateriaali antaa kierteisiin loistavaa hallittavuutta. Mailan ydin on rakennettu kaksiosaisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkopuoli on kovempaa ja sisäpuoli pehmeämpää materiaalia, joka tuottaa samanaikaisesti voimaa sekä kontrollia lyönteihin. Mailan ulkokuori on valmistettu hiili-ja lasikuituseoksesta ja mailan ulkoreuna on 100%:sta grafiittia, johon on asennettu metallilevy lisäämään kestävyyttä sekä kärkipainotusta. Lisäksi mailassa on valmiina paljon kiitosta kerännyt Hesacore-grippi, joka takaa loistavan pidon sekä Vibradrive, joka vähentää pelikäteen kohdistuvaa kuormitusta. Mailassa on myös erittäin miellyttävältä tuntuva rannehihna.

Mailan mukana tulee Bullpadelin logolla painettu thermopehmusteinen mailalaukku, joka suojaa mailaa lämpötilaeroilta ja kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

Mailaa on maailmalla rajattu erä.

  • Mailan muoto: Timantti
  • Paino: 365–380 g
  • Paksuus: 38mm

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat45 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BULLPADEL VERTEX 03 AE 21 LTD”

0