Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

BULLPADEL Vertex 03 CTR 2022

334,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Bullpadelin VERTEX 03 CTR 2022 on perinteisen VERTEX 03 2022 -padelmailan helpommin pelattava versio. Nimensä mukaisesti VERTEX 03 CTR tarjoaa kontrollia rakastavalle padelistille pelivälineen, jolla on helppo rakentaa pisteitä pelin sisällä. Tarpeen vaatiessa voimantuoton kanssa ei ole ongelmaa, sillä mailan ydin sekä kova pinta yhdessä tekevät yläkautta lyömisestä vaivattoman tuntuista.

VERTEX 03 CTR 2022 on pyöreänmuotoinen padelmaila, joka tarjoaa keskitetyn sweet spotin sekä tasapainoisuutensa ansiosta vakaan pelivälineen jokaiselle pelin osa-alueelle. Mailaan rakennettu innovatiivinen ja aerodynaaminen Air React Channel -runko takaa kevyen, ketterän sekä nopean pelattavuuden. Xtend Carbon 12K -hiilikuitumateriaali mailan pinnalla takaa kestävän ja kovan ensikosketuksen ja päivitetty kaksikerroksinen MultiEva -kumiydin tuottaa energiaa lyönteihin. Lisäksi pintaa on viimeistelty Topspin-karhennuksella, joka tehostaa kierteitä sekä viimeistelee lyöntien kontrollin.

Mailan runko on valmistettu 100%:sta kestävästä hiilikuituseoksesta ja kehään asennettu alumiinimainen MetalShield parantaa mailan kestävyyttä lähellä lasia. Lisäksi mailassa on valmiina innovatiivinen Hesacore-grip, joka antaa pelikädelle ergonomisen sekä mukavan otteen mailan kahvasta. Mukana on myös tärinää sekä kovia osumia vaimentava Vibradrive, joka vähentää pelikäteen kohdistuvaa kuormitusta.

Vertex 03 CTR :n mukana tulee Bullpadelin logolla painettu termopehmusteinen mailasuojus, joka suojaa mailaa lämpötilaeroilta ja kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Pyöreä
  • Paino: 365-375g
  • Painopiste: Matala
  • Paksuus: 38mm
  • Voima 90 / Kontrolli 100

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 45 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BULLPADEL Vertex 03 CTR 2022”

0