BULLPADEL VERTEX 03 CTR 21

305,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Bullpadelin VERTEX  Control 03 2021 on pelikaudelle 2020-21 Federico Chingottolle rakennettu kilpamaila, jonka pyöreä muoto sekä tasapaino takaavat jokaiseen lyöntiin maksimaalista kontrollia ilman, että voimasta täytyy joustaa. Uusi VERTEX-mallisto kuuluu Bullpadelin uuteen Air Series-mallistoon, jonka Air React Channel-teknologia sisältää inspiroivan määrän voimaa, nopeutta sekä kosketusherkkyyttä.

VERTEX:n uusi TRICARBON 12K-hiilikuitumateriaali mailan pinnalla takaa erinomaisen kestäävyden sekä energiantuoton ja karhennuksella viimeistelty Topspin-pintamateriaali antaa kierteisiin uniikkia hallittavuutta. Mailan ydin on rakennettu kaksiosaisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkopuoli on kovempaa ja sisäpuoli pehmeämpää materiaalia, jotka tuottavat samanaikaisesti voimaa sekä kontrollia lyönteihin. Mailan ulkokuori on valmistettu hiili-ja lasikuituseoksesta ja mailan ulkoreuna on täyttä grafiittia, johon on asennettu metallilevy lisäämään kestävyyttä. Lisäksi mailassa on valmiina Bullpadelin patentoitu, erinomaisia arvioita kerännyt Hesacore-grippi, joka takaa loistavan pidon sekä Vibradrive, joka vähentää pelikäteen kohdistuvaa kuormitusta. Mailassa on myös erittäin miellyttävältä tuntuva rannehihna.

Mailan mukana tulee Bullpadelin logolla painettu thermopehmusteinen mailasuojus, joka suojaa mailaa lämpötilaeroilta ja kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Pyöreä
  • Paino: 360–380 g
  • Paksuus: 38mm

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BULLPADEL VERTEX 03 CTR 21”

0