Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

BULLPADEL VERTEX 03 Woman 2022

249,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Uusi Bullpadelin VERTEX 03 W 2022 on timantinmuotoinen kilpatason padelmaila, joka sopii kaikille padelisteille, jotka etsivät aavistuksen kevyempää mailaa kontrollista ja voimasta tinkimättä. Kevyempi maila sopii padelkyynärpäästä sekä muista lyöntikäden fyysisistä ongelmista kärsiville ja on samalla erinomainen vaihtoehto myös miehille. Uusi VERTEX 03 Woman 2022 on suunniteltu yhteistyössä maailmantähti Delfi Brealle.

Vertex 03 Woman 2022 tuottaa kärkipainon ansiosta maksimaalista voimaa jokaiseen lyöntiin ja lyöntipinnaltaan joustavuutta luova Fibrix -hiili – ja lasikuitusekoite tuottaa hyvin energiaa esimerkiksi volley- ja verkkopeliin. Keveytensä ansiosta mailalla on myös helppo puolustaa vaikeitakin kulmapalloja ja joustava pintamateriaali yhdessä kaksikerroksisen MultiEva -ytimen takaavat loistavan kontrollin tunteen perinteistä VERTEX:ä suuremman sweet spotin ansiosta.

Mailan pinta on viimeistelty kierteitä tehostaakseen hiekkapaperimaisella karhennuksella. Mailassa on myös erittäin miellyttävältä tuntuva rannehihna, joka minimoi pitkien pelisessioiden aiheuttamat hiertymät.

Mailan mukana tulee tyylikäs Bullpadelin logolla painettu termopehmusteinen mailapussi, joka suojaa mailaa lämpötilaeroilta sekä kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Timantti
  • Paino: 345-360 g
  • Painopiste: Korkea
  • Paksuus: 38 mm
  • Voima 100 / Kontrolli 90

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 48 × 24 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BULLPADEL VERTEX 03 Woman 2022”

0