↓ 9%

BULLPADEL VERTEX 03 WOMAN 21

209,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Uusi Bullpadelin VERTEX 03 W 21 on timantinmuotoinen kilpatason padelmaila, joka sopii kaikille padelisteille, jotka etsivät aavistuksen kevyempää mailaa ilman, että kontrolli tai voima kärsivät. Kevyempi maila sopii erinomaisesti esimerkiksi padelkyynärpäästä kärsiville. Uusi VERTEX-mallisto kuuluu Bullpadelin uuteen Air Series-mallistoon, jonka Air React Channel-teknologia sisältää inspiroivan määrän voimaa, nopeutta sekä kosketusherkkyyttä. Uutta Vertex 03:sta käyttää WPT-tason naispelaaja, Delfi Brea.

Vertex 03 W 21 tuottaa kärkipainotteisuudellaan maksimaalista voimaa jokaiseen lyöntiin, mutta toisin kuin perinteisessä miesten VERTEX 03:ssa, Vertex 03 W -mallissa on huomattavasti laajempi sweetspot, joka ohjaa mailan reunaan osuvat pallot oikeisiin kohtiin vastustajan kenttäpuoliskolla. Mailan ydin on rakennettu kaksiosaisesta MultiEva-kumiseoksesta, jonka ulkopuoli on kovempaa ja sisäpuoli pehmeämpää materiaalia, joka tuottaa samanaikaisesti voimaa sekä kontrollia lyönteihin. Mailan ulkokuori on valmistettu hiili-ja lasikuituseoksesta ja mailan ulkoreuna on 100%:sta hiilikuitua. Lisäksi mailan pintaa on viimeistelty kestävällä karhennuksella, jotta kierteisiin kohdistuva kontrolli hipoisi huippuaan. Mailassa on myös erittäin miellyttävältä tuntuva rannehihna.

Mailan mukana tulee tyylikäs Bullpadelin logolla painettu thermopehmusteinen mailapussi, joka suojaa mailaa lämpötilaeroilta sekä kuljetuksissa syntyviltä iskuilta.

  • Mailan muoto: Timantti
  • Paino: 350-360 g
  • Paksuus: 38 mm

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 24 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BULLPADEL VERTEX 03 WOMAN 21”

0