↓ 9%

NOX ML10 PRO CUP SILVER

ML10 Pro Cup Silver on erittäin monipuolinen, pyöreänmuotoinen maila, joka antaa loistavan balanssin käyttäjälleen. Maila sopii niin aloittelijalle helppokäyttöisyyden myötä kuin myös samalla se toimii myös aktiiviharrastajan sekä kilpatason mailanakin. ML10-sarjan mailat on rakennettu padel-ikoni Miguel Lampertin kunniaksi.

Palloon saa mahtavan kontrollin joustavan 3K-lasikuitupintamateriaalin ansiosta eikä voimantuottokaan jää ongelmaksi kestävän kaksikerroksisen HR3-ytimen tuodessa energiaa jokaiseen lyöntiin. Smashit, puolustaminen sekä peruslyönnit onnistuvat ja mailaan rakennettu tärinänesto-teknologia vähentää käteen kohdistuvaa kuormitusta. Maila on myös rakennettu erittäin kestävistä materiaaleista.

Jokaiseen Pro Cup-sarjan malliin kuuluu NOX:n mailapussi. Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta.

ML10 Pro Cup Silver on kevyin Pro Cup-malliston padelmailoista ja sopii siksi erinomaisesti keveyttä arvostaville padelisteille!

  • Mailan muoto: Pyöreä
  • Paino: 350-365g
  • Paksuus: 38mm

Tätäkin padelmailaa on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimipisteessämme osoitteessa Vetotie 3, 01610 Vantaa.

 

 

200,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 28 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOX ML10 PRO CUP SILVER”

0