NOX ML10 Pro Cup Survivor Gris

200,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

ML10 Pro Cup Survivor Gris on erittäin monipuolinen, pyöreänmuotoinen maila, joka antaa loistavan balanssin käyttäjälleen. Maila sopii niin aloittelijalle helppokäyttöisyyden myötä kuin myös samalla se toimii myös aktiiviharrastajan sekä kilpatason mailanakin. ML10-sarjan mailat on rakennettu padel-ikoni Miguel Lampertin kunniaksi.

Survivor-mallisto eroaa muista ML10 Pro Cup-malleista hieman kovemman, 3K-lasikuidusta valmistetun pintamateriaalinsa puolesta. Palloon saa erinomaisen kontrollin eikä voimantuottokaan jää ongelmaksi kaksikerroksisen, kestävän ytimen ansiosta. Smashit, puolustaminen sekä peruslyönnit onnistuvat moitteettomasti ja mailaan rakennettu tärinänesto-teknologia vähentää käteen kohdistuvaa kuormitusta.

Maila sopii myös naisille!

Jokaiseen Pro Cup-sarjan malliin kuuluu NOX:n mailapussi. Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta.

  • Mailan muoto: Pyöreä
  • Paino: 360-375g
  • Paksuus: 38mm

Tätäkin padelmailaa on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimipisteessämme osoitteessa Vetotie 3, 01610 Vantaa.

Lisätiedot

Paino0.400 kg
Mitat48 × 28 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOX ML10 Pro Cup Survivor Gris”

0