↓ 10%

NOX ML10 BAHÍA

260,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

ML10 Bahía on pisaranmuotoinen kilpatason padelmaila, joka on nimetty padel-ikoni Miguel Lampertin syntymäkaupungin mukaan kunnianosoituksena hänen uralleen.

Bahía on pisaranmuotoinen maila, jonka lievä kärkipainoisuus takaa kärkipainoisen mailan elementit erittäin laajalla sweetspotilla. Bahían kaksikerroksinen energiaa erinomaisesti tuottava ydin kuuluu jokaisessa lyönnissä vastapuolellekin asti sekä laadukas 12K-hiilikuitumateriaali mailan pinnassa takaa loistavan kontrollin ja maksimaalisen voiman. Mailan pintaa on myös viimeistely hienolla karhennuksella, joka takaa tehokkuutta kierteisiin. Tyylikäs ulkonäkö kestävistä materiaaleista takaavat jokaiselle pelaajalle ykkösluokan padelkokemuksen. Kuten Miguel Lampertinkin pelityylistä huomasi, Bahía soveltuu niin puolustavalle kuin offensiivisemmallekin pelaajalle.

Maila sisältää laadukkaan AVS-tärinänvaimennusjärjestelmän, joka vähentää käteen kohdistuvaa kuormitusta sekä uusi miellyttävä rannehihna on helppo kiristää ja se tuntuu mukavalta pelikäden ranten ympärillä.

Mailan mukana tulee Thermo-vuorella varustettu mailapussi.

Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta.

  • Mailan muoto: Pisara
  • Paino: 360-375 g
  • Paksuus: 38 mm

Tätäkin mailaa on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimipisteessämme, osoitteessa Vetotie 3, 01610 Vantaa.

Lisätiedot

Paino0.400 kg
Mitat45 × 26 × 3.8 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOX ML10 BAHÍA”

0