Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

NOX ML10 PRO CUP CORP 2022

222,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Category Tags , , ,

Kuvaus

ML10 Pro Cup Corp 2022 on erittäin monipuolinen, pyöreänmuotoinen kilpamaila, joka antaa loistavan balanssin voimaa sekä kontrollia käyttäjälleen. Mailan sweet spot on erittäin laaja, joten sopii myös aloittelijoille helppokäyttöisyytensä vuoksi, mutta samalla se toimii myös aktiiviharrastajan sekä kilpatason pelaajillakin intensiivisissä otteluissa kilpamailana.

Joustava kaksikerroksinen lasikuituseos mailan pinnalla takaa palloon erinomaisen kontrollin eikä voimantuottokaan jää ongelmaksi kestävän, kaksikerroksisen HR3-ytimen ansiosta. Yläkautta lyöminen, puolustaminen sekä peruslyönnit onnistuvat moitteettomasti ja mailaan rakennettu, osumaa vaimentava tärinänesto-teknologia vähentää käteen kohdistuvaa kuormitusta.

Myös mukavalta tuntuva ja helposti kiristettävä sekä hygieniaystävällisesti vaihdettava SmartStrap-rannehihna antaa miellyttävän tuntuman pelikäden ranteen ympärille.

Jokaiseen Pro Cup-sarjan malliin kuuluu NOX:n tyylikäs mailapussi.

  • Mailan muoto: Pyöreä
  • Paino: 360-375 g
  • Paksuus: 38 mm
  • Klassikkomalli
  • NOX:n mailoissa on Testea Padel -sertifikaatti Valencian yliopistosta
  • Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat45 × 26 × 3.8 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOX ML10 PRO CUP CORP 2022”

0