Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

NOX ML10 PRO CUP ROUGH SURFACE 2022

222,00 

Tilapäisesti loppu

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Category Tags , , ,

Kuvaus

ML10 Pro Cup Rough Surface 2022 on on erinomainen valinta monipuoliselle pelaajalle. Mailan pintaan on rakennettu viimeistelynä hiekkapaperimainen karhea pintamateriaali, joka tuo annoksen lisää luottoa jokaiseen lyöntiin sekä kontrollia kierteisiin.

ML10 Pro Cup Rough Surface on erittäin monipuolinen, pyöreänmuotoinen maila, joka antaa loistavan balanssin käyttäjälleen. Mailan sweet spot on erittäin laaja, joten sopii niin aloittelijoille helppokäyttöisyytensä vuoksi, mutta samalla se toimii myös aktiiviharrastajan sekä kilpatason pelaajillakin intensiivisissä otteluissa kilpamailana. ML10-sarjan mailat on luotu padel-ikoni Miguel Lampertin kunniaksi.

Joustava hiili- ja lasikuituseos mailan pinnalla takaa palloon erinomaisen kontrollin eikä voimantuottokaan jää ongelmaksi kestävän, kaksikerroksisen HR3-ytimen ansiosta. Smashit, puolustaminen sekä peruslyönnit onnistuvat moitteettomasti ja mailaan rakennettu tärinänesto-teknologia vähentää käteen kohdistuvaa kuormitusta.

Myös mukavalta tuntuva ja helposti kiristettävä sekä hygieniaystävällisesti vaihdettava SmartStrap-rannehihna antaa miellyttävän tuntuman pelikäden ranteen ympärille.

Jokaiseen Pro Cup-sarjan malliin kuuluu NOX:n tyylikäs mailapussi.

  • Mailan muoto: Pyöreä
  • Paino: 360-375 g
  • Paksuus: 38 mm
  • NOX:n mailoissa on Testea Padel -sertifikaatti Valencian yliopistosta
  • Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta

Lisätiedot

Paino0.400 kg
Mitat45 × 26 × 3.8 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOX ML10 PRO CUP ROUGH SURFACE 2022”

0