Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

RS PRIME Team Edition Teal

149,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Category Tag

Kuvaus

RS Padelin Team Edition on pisaranmuotoinen kontrollimaila, joka tarjoaa käyttäjälleen loistavaa kontrollia suurella, keskitetyllä sweet spotilla. Maila on suunniteltu aktiiviharrastajalle, joka hakee pelivälinettä viedäkseen pelinsä seuraavalle tasolle.

Mailan lyöntipinta on rakennettu kestävästä 3K -hiilikuidusta, joka tuottaa lyönteihin voimaa sekä äärimmäisen tarkkaa ja pehmeää kontrollia. Mailan pinta on viimeistelty hiekkapaperimaisella karhennuksella, joka tehostaa erityisesti kierteitä, kun pallon halutaan pomppaavan lasista matalana ulos. Mailan keskitetty painopiste tekee pelivälineestä erittäin ketterän ja nopean pelattavuudeltaan, joka helpottaa erityisesti puolustamista.

Mailan erittäin joustava ja pehmeä EVA Super Soft -ydin tarjoaa nopeisiin ja voimakkaisiin lyönteihin erinomaisesti energiaa trampoliinimaisella efektillä. Lisäksi joustava ja pehmeä ydin myös laajentaa mailan keskiosassa sijaitsevaa sweet spotia entisestään.

  • Mailan muoto: Pisara
  • Paino: 360-375 g
  • Painopiste: Medium
  • Voima 85 / Kontrolli 95
  • Paksuus: 38 mm
  • Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RS PRIME Team Edition Teal”

0