Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

RS PRIME Team Womens Edition Blue

149,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Categories , Tag

Kuvaus

RS Padelin Team Womens Edition on erittäin kevyt, laajan sweet spotin pisaranmuotoinen kontrollimaila, joka tarjoaa käyttäjälleen loistavaa kontrollia. Maila on suunniteltu aktiiviharrastajalle, joka hakee pelivälinettä viedäkseen pelinsä seuraavalle tasolle.

Mailan lyöntipinta on rakennettu kestävästä 3K -hiilikuidusta, joka tuottaa lyönteihin voimaa sekä äärimmäisen tarkkaa ja pehmeää kontrollia. Mailan lyöntipinta on viimeistelty hiekkapaperimaisella karhennuksella, joka tehostaa erityisesti kierteitä. Mailan keskitetty painopiste tekee pelivälineestä erittäin ketterän ja nopean pelattavuudeltaan, joka helpottaa erityisesti puolustamista.

Mailan erittäin joustava ja pehmeä EVA Super Soft -ydin tarjoaa nopeisiin ja voimakkaisiin lyönteihin erinomaisesti energiaa. Lisäksi mailan joustava ja pehmeä ydin myös laajentaa mailan keskiosassa sijaitsevaa sweet spotia entisestään.

  • Mailan muoto: Pisara
  • Paino: 345-360g
  • Painopiste: Medium
  • Voima 85 / Kontrolli 95
  • Paksuus: 38 mm
  • Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RS PRIME Team Womens Edition Blue”

0