Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

RS PRIME Womens Edition 2.0

165,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Categories , Tag

Kuvaus

RS Padelin Prime Womens Edition 2.0 on pisaranmuotoinen kontrollimaila, joka tarjoaa käyttäjälleen maksimaalista kontrollia suurella, keskitetyllä sweet spotilla.

Mailan lyöntipinta on rakennettu tehokkaasta 3K -hiilikuidusta, joka tuottaa lyönteihin sekä loistavasti voimaa että äärimmäisen tarkkaa ja pehmeää kontrollia. Mailan pinta on viimeistelty hiekkapaperimaisella 3D-karhennuksella, joka tehostaa erityisesti kierteitä, kun pallon halutaan pomppaavan lasista matalana ulos. Mailan keskitetty painopiste tekee pelivälineestä erittäin ketterän ja nopean pelattavuudeltaan, joka helpottaa erityisesti puolustamista.

Mailan joustava ja pehmeä EVA -ydin tarjoaa nopeisiin ja voimakkaisiin lyönteihin erinomaisesti energiaa trampoliinimaisella efektillä. Lisäksi joustava ja pehmeä ydin myös laajentaa mailan keskiosassa sijaitsevaa sweet spotia entisestään.

  • Mailan muoto: Pisara
  • Paino: 350-365 g
  • Painopiste: Medium
  • Voima 85 / Kontrolli 100
  • Paksuus: 38 mm
  • Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RS PRIME Womens Edition 2.0”

0