Shooter DOMINION

289,00 

Varastossa

Category

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva DOMINION on hybridipainoitteinen padelmaila, jossa yhdistyvät loistava kontrolli sekä maksimaalinen voima. Mailassa on medium-kokoinen sweetspot, joka takaa erinomaisen hallittavuuden vaikeisiinkin palloihin. Maila on suunniteltu monipuoliselle pelaajalle, joka haluaa pelata puolustavasti, mutta samalla paikan tullen nousta päättämään pelit verkolle.

DOMINION-mailan ydin on kestävää ja energiaa tuottavaa pehmeää Black Eva Soft-sekoitemateriaalia, joka antaa halutun tuloksen pelitilanteesta riippumatta, oli kyseessä sitten hidas tai nopea pallo. Mailan pinnassa on kovuutta sekä kimmoisuutta tuova 15K hiilikuituseos, , jota on tehostettu basalttikerroksella maksimaalisen energian hyödyntämiseksi. Mailan pinnassa on myös MicroRoughness Plus-karheus, joka antaa kierteisiin erityistä tehoa. Lisäksi mailaa on käsitelty Epoxi-kyllästeellä, joka tekee mailan hiilikuituseoksesta tehokkaamman ja samalla maksimoi jokaisen lyönnin tehokkuuden. Mailaan on myös integroitu erinomainen tärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä.

  • Mailan paino: 360g
  • Paksuus: 38mm
  • Reikien määrä: 62
  • Soveltuvuus: edistyneille sekä kehittyneimmille pelaajille

DOMINION-padelmailaa kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 0.4 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shooter DOMINION”

0