SHOOTER DOMINION

289,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva DOMINION on hybridipainoitteinen padelmaila, jossa yhdistyvät loistava kontrolli sekä maksimaalinen voima. Mailassa on medium-kokoinen sweetspot, joka takaa erinomaisen hallittavuuden vaikeisiinkin palloihin. Maila on suunniteltu monipuoliselle pelaajalle, joka haluaa pelata puolustavasti, mutta samalla paikan tullen nousta päättämään pelit verkolle.

DOMINION-mailan ydin on kestävää ja energiaa tuottavaa pehmeää Black Eva Soft-sekoitemateriaalia, joka antaa halutun tuloksen pelitilanteesta riippumatta, oli kyseessä sitten hidas tai nopea pallo. Mailan pinnassa on kovuutta sekä kimmoisuutta tuova 15K hiilikuituseos, jota on tehostettu basalttikerroksella maksimaalisen energian hyödyntämiseksi. Mailan pinnassa on myös MicroRoughness Plus-karheus, joka antaa kierteisiin erityistä tehoa. Lisäksi mailaa on käsitelty Epoxi-kyllästeellä, joka tekee mailan hiilikuituseoksesta tehokkaamman ja samalla maksimoi jokaisen lyönnin tehokkuuden. Mailaan on myös integroitu erinomainen tärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä.

  • Mailan paino: 360g
  • Paksuus: 38mm
  • Reikien määrä: 62
  • Soveltuvuus: edistyneille sekä kehittyneimmille pelaajille

DOMINION-padelmailaa kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 0.4 cm
Merkki

Taso

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SHOOTER DOMINION”

0