SHOOTER LEGEND

249,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva LEGEND on tasapainoinen padelmaila, jossa yhdistyvät loistava kontrolli sekä maksimaalinen voima. Mailassa on medium-kokoinen sweetspot, joka takaa erinomaisen hallittavuuden vaikeisiinkin palloihin. Maila on suunniteltu monipuoliselle pelaajalle, joka haluaa pelata puolustavasti, mutta samalla paikan tullen nousta päättämään pelit verkolle.

LEGEND-mailan ydin on kestävää sekä energiaa tuottavaa LD FOAM 3K hiilikuitu-seosta, joka antaa halutun tuloksen pelitilanteesta riippumatta, oli kyseessä sitten hidas tai nopea pallo. Mailan pinnassa on monipuolinen 3K lasi- ja hiilikuituseos, jota on tehostettu basalttikerroksella maksimaalisen energian hyödyntämiseksi. Lisäksi mailaa on käsitelty Epoxi-kyllästeellä, joka tekee lasi- ja hiilikuituseoksesta tehokkaamman ja samalla maksimoi jokaisen lyönnin tehokkuuden. Mailaan on myös integroitu erinomainen tärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä.

  • Mailan paino: 355g
  • Paksuus: 38mm
  • Reikien määrä: 57
  • Soveltuvuus: keskitaso sekä kehittyneimmille pelaajille

LEGEND -padelmailaa kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SHOOTER LEGEND”

0