SHOOTER PRODI G

5.00 out of 5
(1 tuotearvio)

410,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva PRODI G on huippuluokan kärkipainoinen kilpamaila, jossa yhdistyvät maksimaalinen voima, loistava hallittavuus sekä tarkkuus. Mailassa on erittäin suuri sweetspot, joka on luotu painotuksen sekä ainutlaatuisen Infinity-rei’ityksen ansiosta. Normaalisti padelmailoissa reiät porataan mailasta läpi, mutta PRODI G-mallissa osa rei’istä ei ole läpiporattuja. Maila on suunniteltu offensiiviselle pelaajalle, joka haluaa päättää pelit voimakkailla sekä tarkoilla lyönneillä.

PRODI G-mailan ydin on kestävää ja energiaa tuottavaa Black Eva-sekoitemateriaalia, joka antaa halutun tuloksen pelitilanteesta riippumatta, oli kyseessä sitten nopea tai hidas pallo. Mailan pinnassa on kovuutta sekä kimmoisuutta tuova 15K hiilikuituseos, jota on tehostettu erikseen basaltilla energian tehokkuuden maksimoimiseksi. Pintaa on myös tehostettu MicroRougness Plus-teknologialla sekä kestävällä, kulumattomalla karhennuksella. Lisäksi mailaa on käsitelty Epoxi-kyllästeellä, joka tekee mailan hiilikuituseoksesta tehokkaamman ja samalla maksimoi jokaisen lyönnin tehokkuuden.

Mailaan on myös integroitu erinomainen tärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä.

  • Mailan paino: 365g
  • Paksuus: 38mm
  • Reikien määrä: 20 läpiporattua reikää / 29 puolikasta
  • Soveltuvuus: edistyneille sekä kehittyneimmille pelaajille

PRODI G-padelmailaa kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

1 arvio tuotteelle SHOOTER PRODI G

  1. 5 out of 5

    Matias

    Todella korkealaatuinen huippumaila. Laaja ja anteeksiantava sweet spot. Suosittelen jos etsit laatua. Hintansa arvoinen ehdottomasti!

Lisää arvio

0