SHOOTER ROGUE G

410,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva ROGUE G on kilpatason hybridibalansoitu kontrollimaila, jossa yhdistyvät loistava hallittavuus, tarkkuus sekä erittäin voimakas teho. Mailassa on keskitetty sweetspot, joka antaa erinomaisen tuntuman vaikeisiinkin palloihin. Maila on suunniteltu puolustavammalle pelaajalle, joka haluaa keskittyä eniten sijoitteluun sekä kontrolloituihin lyönteihin.

ROGUE G-mailan ydin on kestävää ja energiaa tuottavaa EVA FOAM-sekoitemateriaalia, joka antaa halutun tuloksen pelitilanteesta riippumatta, oli kyseessä sitten nopea tai hidas pallo. Mailan pinnassa on kovuutta sekä kimmoisuutta tuova 3K hiilikuituseos, jota on tehostettu erikseen basaltilla energian tehokkuuden maksimoimiseksi. Mailan pinta on myös viimeistelty Soft Touch-ominaisuudella, joka takaa lyönteihin kaivattua tarkkuutta. Lisäksi mailaa on käsitelty Epoxi-kyllästeellä, joka tekee mailan hiilikuituseoksesta tehokkaamman ja samalla maksimoi jokaisen lyönnin tehokkuuden. Mailaan on myös integroitu erinomainen tärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä.

  • Mailan paino: 365g
  • Paksuus: 38mm
  • Reikien määrä: 49
  • Soveltuvuus: edistyneille sekä kehittyneimmille pelaajille

ROGUE G-padelmailaa kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 0.4 cm
Merkki

Taso

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SHOOTER ROGUE G”

0