SHOOTER STEALTH

5.00 out of 5
(3 tuotearviota)

240,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva STEALTH on erittäin tasapainoinen hybridimaila, jossa yhdistyvät voima, kontrolli sekä tarkkuus. Mailassa on erittäin laaja sweetspot, joka takaa käyttäjälleen varmemman kosketuksen vaikeisiinkin palloihin. Maila soveltuu sekä puolustavammalle että offensiivisemmalle pelaajalle.

Mailaan on integroitu erinomainen EvaFoam -hybriditärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä. Mailan pinnassa on monipuolinen 3K lasi- ja hiilikuituseos, joka antaa lyönteihin loistavan kontrollin, joustavuutta sekä voimaa. Lisäksi mailan hallittavuutta lisää mattapintainen MicroRoughness-pinta.

 • Mailan paino: 355g
 • Paksuus: 38mm
 • Reikien määrä: 62
 • Soveltuvuus: aloittelija – keskitason pelaaja

STEALTH:ia kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

 

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

3 arviota tuotteelle SHOOTER STEALTH

 1. 5 out of 5

  Jari Waaralinna

  Todella hyvä maila ja toimii sekä puolustus- että hyökkäyspelissä.
  Antaa anteeksi hieman huonomman osuman ja tekee pelistä mielekkäämpää.

 2. 5 out of 5

  Jani

  Todella hyvä ja helppo maila. Iso sweetspot antaa anteeksi epäpuhtaat osumat. Kovan pinnan ansiosta palloon saa helposti vauhtia. Ei voi kun suositella??

 3. 5 out of 5

  Jesper

  Pelini parani, tarkempi kokonaisuus. Hyvä tuntuma. Tämä ei ole se maila millä löydään pallo helposti ulos kentältä, vaan antaa tarkkuutta ja kierrettä?

Lisää arvio

0