SHOOTER STR-1

5.00 out of 5
(1 tuotearvio)

350,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus

Kuvaus

Shooterin käsityömallistoon kuuluva STR-1 on kärkipainoinen padelmaila, jossa yhdistyvät loistava kontrolli sekä voimakas teho. Mailassa on laaja sweetspot, joka antaa erinomaisen kontrollin vaikeisiinkin palloihin. Maila on suunniteltu offensiiviselle pelaajalle, joka haluaa päättää pallot.

STR-1-mailan ydin on kestävää ja energiaa tuottavaa pehmeää Black Eva Soft-sekoitemateriaalia, joka antaa halutun tuloksen pelitilanteesta riippumatta, oli kyseessä sitten nopea tai hidas pallo. Mailan pinnassa on kovuutta sekä kimmoisuutta tuova 3K hiilikuituseos sekä Spread Tow 3K-seos. Mailaan on myös rakennettu Soft Touch-ominaisuus, joka takaa lyönteihin kaivattua tarkkuutta. Lisäksi mailaa on käsitelty Epoxi-kyllästeellä, joka tekee mailan hiilikuituseoksesta tehokkaamman ja samalla maksimoi jokaisen lyönnin tehokkuuden. Mailaan on myös integroitu erinomainen tärinänvaimennus, joka ehkäisee pelikäteen kohdistuvaa rasitusta jokaisessa lyönnissä.

  • Mailan paino: 365g
  • Paksuus: 38mm
  • Reikien määrä: 56
  • Soveltuvuus: edistyneille sekä kehittyneimmille pelaajille

STR-1 -padelmailaa kuten muita Shooter-mailamerkin mailoja on mahdollista päästä kokeilemaan Padel Vantaan toimitiloissamme olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme!

Lisätiedot

Paino0.4 kg
Mitat48 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

, ,

1 arvio tuotteelle SHOOTER STR-1

  1. 5 out of 5

    Mikko

    Tasapainoinen ja laadukas maila, jonka hieman tahmaisen pinta antaa lyönteihin lisää kierrettä. Suosittelen edistyneelle pelaajalle.

Lisää arvio

0