Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

VARLION Bourne Summum Carbon Black 2022

319,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Category Tags , ,

Kuvaus

Varlionin Espanjassa käsityönä valmistettu Bourne Summum Carbon Black 2022 on Black-sarjan kilpamaila, jossa yhdistyvät maksimaalinen voima sekä loistava kontrolli. Mailan nimessäkin mainittu Bourne -muoto on Varlionin oma innovatiivinen yhdistelmä perinteistä timanttia (Cañon) sekä pisaraa (Avant), jonka tavoitteena on maksimoida kontrollia ilman voiman menettämistä.

Bourne Summum Carbon Black -mailan lyöntipinta-ala on tehokasta 12K-hiilikuitua. Pinta on myös viimeistelty Slice-teknologialla, jossa 3D-muotoinen karhennus ohjaa kierteen kuvoinnin mukaan tehostaakseen lyöntejä ja erityisesti pitääkseen pallon lasipompun jälkeen matalana. Mailan ydin on pehmeää, erityisen hyvin energiaa tuottavaa EVA-seosta.

Nimensä mukaisesti Summum-sarjaan kuuluvana mailana Bourne Summum Carbon Black tarjoaa monista mailoista poikkeavia, innovatiivisia yksityiskohtia. Lyöntipinta on normaalia pidempi (1cm) sekä mailan kahva on tavallista pidempi, joka auttaa mm. ulottuvuuden kanssa sekä lisää tehoa yläpuolen lyönteihin. Mailassa on yhteensä 76 reikää ja reiät laajenevat lähelle mailan reunaa, joka laajentaa mailan hieman keskikohtaa ylempänä sijaitsevaa sweet spotia. Lisäksi innovatiivinen Wings Diffuser -teknologia takaa mailalle aerodynaamisuutta, ketteryyttä sekä tarkkuutta.

Mailan runko on 100%:sta hiilikuitua ja rungon muotona aerodynaaminen HEXAGON tarjoaa ketteryyttä ja nopeutta. Mailassa on myös valmiina kehää suojaava mailanpääsuoja.

  • Mailan muoto: Bourne (yhdistelmä pisaraa ja timanttia)
  • Paino: 345-365g
  • Painopiste: lievästi korkealla
  • Voima 95 / Kontrolli 85
  • Paksuus: 38 mm
  • Tavallista pidempi kahva – tarjoaa ulottuvuutta sekä tehoa erityisesti yläpuolen lyönteihin
  • HANDLESAFETY – innovatiivinen sekä turvallisempi rannehihna, joka tuntuu miellyttävämmältä perinteiseen hihnaan verrattaessa

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 25 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VARLION Bourne Summum Carbon Black 2022”

0