Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

VARLION LW Summum Carbon Black 2022

319,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Category Tags , ,

Kuvaus

Varlionin Espanjassa käsityönä valmistettu LW Summum Carbon Black 2022 on Black-sarjan pyöreänmuotoinen kilpamaila, jossa yhdistyvät erinomainen kontrolli, suuri keskitetty sweet spot sekä helppo voimantuotto.

LW Summum Carbon Black -mailan lyöntipinta-ala on tehokasta 12K-hiilikuitua. Pinta on myös viimeistelty epoksilla tehostetetulla hiekkapaperimaisella-teknologialla, joka parantaa kierteitä erityisesti pitääkseen pallon lasipompun jälkeen matalana. Mailan ydin on pehmeää, erityisen hyvin energiaa tuottavaa Hypersoft -kumiseosta.

Nimensä mukaisesti Summum-sarjaan kuuluvana mailana LW Summum Carbon Black tarjoaa monista mailoista poikkeavia, innovatiivisia yksityiskohtia. Lyöntipinta on normaalia pidempi (1cm) sekä mailan kahva on tavallista pidempi, joka auttaa mm. ulottuvuuden kanssa sekä lisää tehoa yläpuolen lyönteihin. Mailassa on yhteensä 76 reikää ja reiät laajenevat lähelle mailan reunaa, joka laajentaa mailan keskellä sijaitsevaa sweet spotia. Lisäksi innovatiivinen Wings Diffuser -teknologia takaa mailalle aerodynaamisuutta, ketteryyttä sekä tarkkuutta.

Mailan runko on 100%:sta hiilikuitua ja rungon muotona aerodynaaminen HEXAGON tarjoaa ketteryyttä ja nopeutta. Mailassa on myös valmiina kehää suojaava mailanpääsuoja.

  • Mailan muoto: LW (pyöreä)
  • Paino: 345-365g
  • Painopiste: Matala
  • Voima 80 / Kontrolli 100
  • Paksuus: 38 mm
  • Tavallista pidempi kahva – tarjoaa ulottuvuutta sekä tehoa erityisesti yläpuolen lyönteihin
  • HANDLESAFETY – innovatiivinen sekä turvallisempi rannehihna, joka tuntuu miellyttävämmältä perinteiseen hihnaan verrattaessa

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 25 × 25 × 4 cm
Merkki

Taso

,

Painopiste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VARLION LW Summum Carbon Black 2022”

0