Verkkokauppaehdot ja tietosuojaseloste

Padel Helsingin verkkokauppaehdot

Yleistä

 1. Nämä verkkokauppaehdot koskevat Padel Helsingin verkkokauppaa, jonka toiminnasta vastaa Nordic Padel Oy, Puistokaari 15 B 26, 00200 Helsinki, Y-tunnus: 2950899-1. 
 • Käyttämällä Padel Helsingin verkkokauppaa hyväksyt nämä verkkokauppaehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Padel Helsingin verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat näitä verkkokauppaehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Korjaa mahdolliset itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Padel Helsinki ei vastaa siitä, jos et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja tietojen virheellisyydestä johtuen. Kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset tulee säilyttää huolellisesti ja niin, että ne eivät joudu luvattomasti ulkopuolisten haltuun.
 • Padel Helsinki ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa ja palvelussa saattaa esiintyä katkoja esim. teknisistä ongelmista, verkkoyhteyden puutteista tai laitteiston huolto-/ylläpitotoimenpiteiden vuoksi. Padel Helsinki ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.
https://padelhelsinki.com/tietosuojaseloste-ja-kayttoehdot/
 • Henkilötietosi tallennetaan Padel Helsingin asiakasrekisteriin.  Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea tietosuojakäytänteistämme verkkosivuiltamme
 • Padel Helsingin verkkokaupan sisältö kuten kuvat, tekstit, tuotetiedot, tekstit ja tavaramerkit ovat Padel Helsingin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omistamia ja immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, jonka luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä.

Tilaukset verkkokaupasta

 1. Padel Helsingin verkkokaupasta voi tilata tuotteita joko rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi tai ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen ja/tai tilauksen yhteydessä tulee antaa vähintään kaikki tilausta varten edellytetyt tiedot. Tuotteen tarkat tiedot, hinta, saatavuus, arvioitu toimitusaika sekä toimituskulut ilmoitetaan aina erikseen kunkin tilauksen yhteydessä. 
 • Toimitusaika vaihtelee 1 – 7 päivän välillä riippuen valitusta toimitustavasta. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100€ maksaville tilauksille, joiden toimitusosoite on Suomessa. Tilaus on mahdollista noutaa toimituskuluitta Padel Helsingin myymälästä, Lahnalahdentie 11, 00200 Helsinki. Mikäli tuotetta ei pystytä toimittamaan, ilmoitamme siitä asiakkaalle henkilökohtaisesti ja tarjoamme vaihtoehtoista tuotetta tai palautamme tuotteen hinnan 1-3 pankkipäivän kuluessa.
 • Mikäli tuotetta ei noudeta valitusta toimituspaikasta 14 päivän kuluessa, postin pakettiautomaateissa 7 päivän kuluessa, palautetaan toimitus Padel Helsingin varastoon. Tämä ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Palautuneista toimituksista Padel Helsinki voi veloittaa 25€ käsittelykuluja tai ylimääräisten toimituskulujen verran.
 • Tuotteen kuljetusvaurioista tulee ilmoittaa seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä. Lakisääteistä korvausvastuuta ei kuitenkaan rajoiteta. 

Tuotteisiin on oikeus tutustua ja tehdä ostopäätös 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta (kuluttajansuojalain tarkoittama peruuttamisoikeus). Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, eikä alkuperäisessä myyntipakkauksessa saa olla vaurioita. Jos tuotetta on käytetty, asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta käyttämisen johdosta. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palautus tapahtuu lähettämällä em. 14 päivän kuluessa ilmoitus peruutuksesta, tilausnumero, asiakkaan nimi ja puhelinnumero osoitteeseen [email protected], jonka jälkeen ilmoitamme sopimusnumeromme, jonka avulla peruuttaminen ja palautus onnistuu veloituksetta. Muulla tavoin peruutettuna ja palautettuna asiakas vastaa itse tähän liittyvistä kustannuksista. Mikäli osto koskee palveluja, joiden käyttö on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, peruuttamisoikeutta ei ole. Tämä koskee myös esimerkiksi palvelusarjakorttien ostoa. 

 • Jos peruutatte tilauksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.
 • Padel Helsingillä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Padel Helsinki ei myönnä lisätakuuta myymilleen tuotteille ja palveluille.  Asiakkaan oikeutta lakisääteiseen myyjän vastuuseen ei kuitenkaan rajoiteta ja asiakkaalla on aina oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan tai muun vastaavan elimen käsiteltäväksi.
0