Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

RS PRO EDITION Simon Vasquez

239,00 

Varastossa

→ Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin*
→ Ilmainen 60 päivän palautusoikeus
→ Ilmainen 365 päivän vaihto-oikeus
Category Tag

Kuvaus

RS Padelin Pro Edition -sarjan Simon Vasquezin nimikkomaila on kilpatason hybridimaila, joka tarjoaa käyttäjälleen mahtavan miksauksen kontrollia sekä voimaa.

Mailan lyöntipinta on rakennettu kestävästä ja tehokkaasta aluminisoidusta 12K -hiilikuidusta, joka tuottaa lyönteihin maksimaalista voimaa. Mailan pintaa on myös viimeistelty 3D-kuvioidulla karhennuksella, joka tehostaa erityisesti kierteitä, kun pallon halutaan pomppaavan lasista matalana ulos. Mailan Adaptive EVA -ydin takaa erilaisissa pelitilanteissa monipuolisuutta: hitaissa palloissa tarkkuutta ja herkkyyttä sekä temmon kasvaessa paikan tullen verkkopelaamiseen ja yläkautta lyötäviin lyönteihin voimaa. Myös mailan runkoon olennaisesti liittyvä Axis Force -teknologia lyöntipinta-alan ja kahvan välissä tekee mailasta nopeamman sekä ketterän, joka helpottaa lyöntejä erityisesti verkolla sekä vaikeissa puolustustilanteissa.

Mailan kehys on rakennettu täysin hiilikuidusta. Innovaativinen Power Holes -teknologia, jossa mailan keskellä olevat reiät ovat hieman pienempiä kuin reunalla olevat, laajentaa mailan optimaalista osumakohtaa entisestään, jolloin mailan pelattavuus muokkautuu helpommaksi.

  • Mailan muoto: Hybridi
  • Paino: 365-375 g
  • Painopiste: Medium / Korkea
  • Voima 100 / Kontrolli 95
  • Paksuus: 38 mm
  • Mailan kahva on sentin pidempi kuin normaali kahva – tarjoaa ulottuvuutta sekä tehoa erityisesti yläpuolen lyönteihin
  • Suosittelemme myös hankkimaan mailaan esimerkiksi Padeltarvikkeen oman läpinäkyvän mailanpääsuojan, joka antaa suojaa mailaan kohdistuvilta iskuilta

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 48 × 25 × 4 cm
Merkki

Painopiste

,

Taso

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RS PRO EDITION Simon Vasquez”

0