Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille
Ilmainen 60 päivän palautusoikeus

MEISTÄ

Meidän tarina

Tarvikkeet ja välineet ovat fiilisjuttuja. Jollekin istuu parhaiten erittäin vaimennettu NOX:n AT10 Lux padelkenkä, joku tykkää vähän enemmän köykäisemmästä, perinteisestä Adidaksen Court Jamistä. Ehkä se fiilis tulee nauhojen kiristyksestä. Ehkä kenkä istuu oikeasti paremmin. Tai sitten se Adidaksen kolme raitaa vain näyttää siistimmältä.

Testaat kolmea eri mailaa. Omalla tutulla luottokapistuksella voitat kaikki ottelut, mutta jokaisen ottelun jälkeen ja kaivaessasi mailan taas termovuoratusta laukusta, mietit onko tämä sittenkään se juuri mulle sopiva. Toisella mailalla testin yhteydessä huomaat heti, ettei tämä vain sovi käteen. Se voi olla painopiste, mailan pinnan kovuus tai ytimen joustavuus, se voi liittyä myös ulkonäköön. Kolmas maila, testaat sitä pidempään, häviät kaikki ottelut, mutta jokaisella kerralla kun maila löytää tiensä pelikäteesi, fiilis on loistava. Ja sun tekee mieli mennä kentälle uudestaan.

Fiilis, se rakas arkkivihollinen. Joka päivä eri, mutta lopulta aina palkitseva.

Me Padeltarvikkeella perustamme tarvikkeiden sekä välineiden myynnin asiakaslähtöisyyteen, asiakkaan kuunteluun sekä tarpeen täyttämiseen. Verkkokauppamme on jo yli kaksi vuotta vanha ja kivijalkamyymälöitäkin löytyy Open Padelin klubeilta ympäri Suomea jo viisi kappaletta. Meiltä löytyy asiantuntemus, loistava valikoima maailman kuumimpien padelbrändien tuotteita sekä ehkä se tärkein, aito välittäminen asiakkaita kohtaan. 

Kehitämme toimintaamme päivittäin ja haluamme tarjota jokaiselle padelistille, olit sitten aloitteleva satunnaisharrastaja tai kilpapelaaja, välineet harrastaa sekä liikkua padelin parissa. 

Haluamme auttaa löytämään sen fiiliksen, jonka haluat kokea padelkentällä. 

0

Tässä 10% alennuskoodisi, ole hyvä!

Saat alennuksen käyttöösi lisäämällä alla olevan kuponkikoodin ostoskorissa tai kassalla.

padeltarvike2022